Un total de 30 municipis de la província d’Alacant afectats per l’última gota freda s’han acollit a la mesura d’urgència facilitada per Suma per la qual s’amplia fins al 5 de novembre el termini de pagament de l’IBI i l’IAE.

D’esta manera, els contribuents d’estes localitats tindran un mes més de termini per a pagar els seus rebuts, mentre que en la resta de municipis que tenen delegat en Suma el cobrament d’estos impostos el període conclourà el pròxim 4 d’octubre.

Albatera, Algorfa, Almoradí, Benejúzar, Benferri, Benijófar, Bigastro, Granja de Rocamora, Guardamar del Segura, Jacarilla, Los Montesinos, Orihuela, Pilar de la Horadada, Rafal, Callosa de Segura, Catral, Cox, Daya Nueva, Daya Vieja, Dolores, Formentera del Segura, Redován, Rojales, San Fulgencio, San Isidro, San Miguel de Salinas i Torrevieja -tots els de la Baix Segura -, a més de Crevillent, Santa Pola i Villena són els municipis que s’han acollit a esta mesura d’urgència.

Bestretes de tresoreria

Una altra de les mesures extraordinàries impulsades per l’organisme tributari de la Diputació d’Alacant per a atendre amb caràcter d’urgència les necessitats dels municipis ha sigut la de posar a la disposició dels ajuntaments bestretes de tresoreria amb la finalitat que puguen escometre aquelles actuacions que es consideren més prioritàries.

El president de la institució provincial, Carlos Mazón, ha destacat que estes accions responen al principal objectiu de la Diputació “que és el d’estar sempre al costat dels nostres municipis i dels ciutadans, especialment quan ocorren situacions tan extraordinàries i catastròfiques com ha sigut la *DANA”.

Facilitats de pagament

Durant este període, Suma ha realitzat un important esforç per a oferir un millor servei als contribuents. Amb este fi, s’ha incrementat el nombre de terminals de pagament en les oficines de Suma, datàfons, quioscos i punts d’atenció digital.