En el marc del programa de voluntariat de Suma Gestió Tributària, els treballadors han donat material escolar per a la seua distribució entre els xiquets d’un col·legi que s’està construint en Birni (África) amb la col·laboració d’ACCI (Associació Contra la Ceguera Internacional)

Esta nova campanya solidària de Suma forma part d’un recent repte que plantejava aconseguir material escolar perquè puguen estudiar durant tot un any 500 xiquets d’este col·legi africà, amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys d’edat.

La resposta de la plantilla de Suma ha sigut tal, que en esta primera donació ja s’ha superat el repte, si bé la campanya es prolongarà en les oficines per a continuar amb la recaptació de material escolar fins que es carregue el contenidor amb destinació a África.

El projecte en què col·labora ACCI pretén millorar l’accés a l’educació y pal·liar les dificultats per a estudiar amb les que es troben els xiquets de Birni, un poble situat prop de la frontera amb Togo, regió a què així mateix els membres d’ACCI duen a terme una expedició anual per a realitzar consultes oftalmològiques, operacions de cataractes, etc. a la població.