Coincidint amb la celebració del seu 25 aniversari, Suma Gestió Tributària, a través del seu projecte de Voluntariat Social, es va plantejar un nou repte consistent a complir el desig d’una xiqueta oncològica. L’acollida d’este nou repte del Voluntariat de Suma va tornar a superar totes les expectatives, aconseguint no sols les donacions necessàries per a complir este desig sinó superar-les.

Este nou repte, a favor de la Fundació Xicotet Desig, va ser possible gràcies a les 400 micro donacions realitzades per part dels companys de Suma, que una vegada més van demostrar el seu compromís social i la seua implicació amb els projectes que planteja el Voluntariat.

Complir el desig d’una xiqueta oncològica

El Voluntariat de Suma és un projecte que va nàixer fa quasi dos anys, a iniciativa d’un grup de treballadors amb el suport de l’organisme tributari, amb l’objectiu de col·laborar i donar visibilitat a distintes iniciatives socials.

En este temps han sigut diverses les causes socials que el Voluntariat de Suma ha promogut amb èxit, entre elles l’arreplega de material escolar per a l’associació ACCI i destinat a un col·legi de Togo, la recaptació de fons per a la infància en el Dia de la Banderita de Creu Roja, la recaptació d’aliments i joguets per a Cáritas i Creu Roja o la participació en la carrera contra el càncer de mama d’APAMM.

En este cas, este nou repte s’ha destinat a col·laborar amb la Fundació Xicotet Desig per a complir el desig d’una xiqueta oncológica.

Repte superat: A pel següent!

La Fundació Xicotet Desig és una Organització sense ànim de lucre, que té com a missió fer realitat els desitjos de niños/as malalts crònics o de mal pronòstic a fi de recolzar-los anímicament i allunyar-los temporalment de la malaltia.

En el marc de la celebració del 25 aniversari de Suma, els membres del Voluntariat van distribuir polseres de la Fundació Xicotet Desig a canvi d’una micro donació voluntària. Els treballadors de Suma es van bolcar en esta iniciativa, aconseguint-se d’esta manera superar el repte amb escreix.

Marta Pérez, la delegada de la Fundació Xicotet Desig a la Comunitat Valenciana, va agrair al voluntariat i companys de Suma la iniciativa duta a terme.

Amb l’ànim de continuar col·laborant amb distints col·lectius i causes socials, el Voluntariat de Suma ja s’està plantejant el següent repte per a setembre.