Suma Gestió Tributària ha posat en marxa el seu programa de patrocini esportiu, del que enguany es beneficiaran 40 clubs de tota la província d’Alacant. Destinat especialment a equips de esports minoritaris, l’import del programa de patrocini esportiu se eleva en esta edició 2017 a 244.500 euros.

El patrocini que impulsa l’organisme dependent de la Diputació d’Alacant és de caràcter publicitari i se centra a recolzar a esports minoritaris, com el futbol femení, i esports adaptats, com el bàsquet en cadira de rodes. És a dir, aquells esports i clubs que, en general, solen gaudir de menys suport i que d’esta manera poden desenrotllar més fàcilment la seua activitat al llarg de l’any.

El president del Govern Provincial, César Sánchez, ha reiterat el compromís de Suma amb l’esport y amb els equips alacantins i ha afegit que “a més d’ajudar a millorar la societat en què vivim, Suma vincula la seua marca a valors com l’esforç, el treball en equip, la motivació i l’esperit de superació, que compartim amb els esports, clubs i esportistes a qui patrocinem”.

Així mateix, ha ressaltat que estes ajudes representen un suport indirecte als ajuntaments, ja que moltes vegades es veuen abocats a cobrir este suport econòmic per a garantir la supervivència d’estes entitats.

En la mateixa línia que el president de la Diputació, el director general de Suma Gestió Tributària, Manuel Bonilla, va afegir que “eixos valors que representen els esports i clubs a què recolzem estan en el ADN de l’equip de Suma y del propi organisme. El patrocini esportiu i la responsabilitat social són la millor manera de comunicar-ho a la societat”.

Els 40 clubs beneficiats en este exercici pertanyen, entre altres, a les modalitats esportives de bàsquet adaptat, futbol sala femení, hoquei sobre patins, rugbi, handbol i voleibol.

D’altra banda, Suma també ha renovat el seu contracte de patrocini de la Lliga Autonòmica de Rem de la Comunitat Valenciana. Com a novetat, enguany s’ha reservat una partida per a la realització de activitats de responsabilitat social en benefici dels col·lectius més desfavorits.