Amb l’arribada del Nadal, els treballadors de Suma Gestió Tributària han posat en marxa una campanya solidària de recollida d’aliments i productes d’higiene que aniran destinats a Creu Roja. La iniciativa, que es va desenvolupar en el marc d’una reunió a la qual van assistir més de 300 treballadors de l’organisme per a abordar els resultats de l’any i les línies estratègiques per a 2019, ha permés recol·lectar més de 600 paquets i estris, entre els quals destaquen bolquers o llet de bebé.

Entre les iniciatives dutes a terme enguany destaca també el projecte de micromecenatge realitzat recentment, al costat de l’Hospital General d’Alacant, amb la finalitat d’aconseguir els fons necessaris per a condicionar un pis d’acolliment de *ASPANION i donar suport a les famílies de xiquets oncològics.

Causes socials

El Voluntariat de Suma és un projecte que va nàixer fa dos anys a iniciativa d’un grup de treballadors de l’organisme de gestió tributària amb el suport de la direcció.

En aquest temps, han sigut diverses les causes socials que han promogut amb èxit, entre elles la recollida de material escolar per a l’associació ACCII i destinat a un col·legi de Togo, la recaptació de fons per a la infància en el Dia de la Bandereta de Creu Roja, la donació d’aliments i joguets per a Càritas i Creu Roja, la participació en la Carrera contra el Càncer de Mama de *APAMM o la campanya de micro donacions a favor de la Fundació Xicotet Desig per a complir el desig d’una xiqueta oncològica.

Donació de mobiliari i ordinadors

Així mateix, Suma col·labora mitjançant la donació de mobiliari i equips informàtics a diferents col·lectius socials que sol·liciten aquest material per a les seues instal·lacions, tallers i projectes.

Concretament, al llarg d’aquest últim any l’organisme tributari ha donat mobiliari i un total de 71 equips informàtics a setze associacions de la província.

Aquest tipus de donacions es realitzen de forma regular. Així, l’any 2016 es van donar més de 300 cadires per als locals que Creu Roja té a la província i per a les noves instal·lacions de l’Associació de Parkinson. Per part seua, en 2017 el projecte de donacions es va centrar en material informàtic retirat, arribant a repartir 45 equips informàtics entre dotze associacions de la província.

Més de trenta associacions s’han beneficiat d’aquest material que Suma, una vegada amortitzat,el repara i l’adequa per a ser reutilitzat.