Els més de 400 treballadors de Suma Gestió Tributària s’han reunit a Alacant divendres passat 29 d’abril amb motiu de la celebració del 23 aniversari de la creació de l’organisme dependent de la Diputació Provincial i s’han fotografiat formant el logotip d’este, amb els seus característics quadrats blanc i blau.

Esta trobada ha sigut una activitat interna per a fomentar el treball en equip, les sinergies, el coneixement mutu i la col·laboració entre tots els empleats, amb la finalitat d’incrementar l’eficàcia en el treball diari de Summa Gestió Tributària.

Suma és un organisme autònom de la Diputació Provincial d’Alacant creat en 1990 per a gestionar i recaptar els tributs dels ajuntaments alacantins. L’equip directiu de l’organisme ha fet una aposta de cara al futur que passa per la innovació permanent, la formació contínua i el desenvolupament tecnològic.

Un altre dels aspectes que Suma impulsa és la transparència en la gestió i la relació amb els contribuents. En este sentit, l’organisme ha reformat recentment la seua pàgina web (www.suma.es) per a fer-la més fàcil d’usar i més moderna i innovadora. En ella es pot trobar àmplia informació respecte a la gestió que realitza Suma, abonar impostos, resoldre dubtes i formular preguntes, entre altres qüestions d’interés.

En els seus plans de facilitar informació al ciutadà, Summa Gestió Tributària també ha creat una pàgina en Facebook, una de les xarxes socials més usades a Espanya, que en unes dues setmanes ha tingut més de dues mil “M’agrada”. En este canal de comunicació, Suma informa els contribuents tant sobre els tributs que estan al cobrament com les diferents activitats que realitza, entre altres, el suport a l’esport provincial, les ajudes a discapacitats i el lliurament d’equips informàtics a col·lectius desfavorits.

Esta foto formant el logotip simbolitza d’alguna manera l’esforç diari de nombrosos professionals de Suma, altament capacitats, perquè l’eficàcia en la gestió dels impostos a la província d’Alacant redunde en un major benestar social dels seus ciutadans.